Méméh Ritual mandi

Jieun mandi ieu saméméh nyieun ritual gaib pikeun tujuan naon anjeun bakal ngurangan tina énergi goréng sarta baris nyiapkeun Anjeun ningkatkeun kakuatan anjeun, énergi jeung konsentrasi. Anjeun oge bisa make eta lamun Continue reading →

Ritual ti San Juan pikeun tiap tanda. Gemini.

Ritual ti San Juan, pikeun maranéhanana dilahirkeun di handapeun tanda Gemini. A ritual jeung rarasaan, pikeun maranéhanana dilahirkeun di handapeun tanda Gemini. Kuring ngajukeun ritual di handap, Continue reading →

7 Tips pikeun Tumuwuh Personal anjeun

7 Tips pikeun Tumuwuh Personal anjeun

Dupi anjeun kantos panginten ngeunaan pentingna tumuwuhna pribadi anjeun? kematangan anjeun salaku jalma anu bisa mawa loba kauntungan di wewengkon nu beda-beda kahirupan anjeun, hubungan, Pagawean, Continue reading →

Naon do kartu Tarot?

Ngalambangkeun kartu Tarot

Tarot mangrupa dek tina kartu anu ogé dipaké pikeun maénkeun, mindeng dipaké minangka sarana "divination" jaman baheula, ngeunaan kaayaan kiwari of klien tur Continue reading →